FILM MU DAO IDEJU ZA JEZIV ZLOČIN: Tinejdžer nedeljama pratio džogera u nameri da ga ubije, a ono što je planirao da uradi s telom će vas zgroziti

Autor:

Svet

23.01.2022

13:37

Logan Smit (18) uhapšten je nakon što je pokušao da zadavi džogera. Njegova žrtva je, međutim, uspela da ga savlada i zadrži do dolaska policije.

FILM MU DAO IDEJU ZA JEZIV ZLOČIN: Tinejdžer nedeljama pratio džogera u nameri da ga ubije, a ono što je planirao da uradi s telom će vas zgroziti

Tanjug/AP

Smit je, kako piše Njujork post, planirao da drži telo muškarca u svom plakaru "kako bi ispunio svoje seksualne fantazije", saopštila je policija.

Problematični tinejdžer skovao je svoj morbidni plan nakon što je odgledao horor film "Vrisak". Šest nedelja je pratio džogera, a navodno je otkrio policajcima da je proučavao njegovu rutu trčanja, koja je prolazila pored njegove kuće.

Smit je pripremio gumeni čekić, dezodorans i pojas i sakrio se između dva parkirana automobila na prilazu svoje kuće gde je sačekao žrtvu. Navodno je planirao da ga zadavi i onda odvuče u kuću,

Policiji je rekao da je planirao da žrtvu udari čekićem i oslepi ga dezodoransom a potom da njegovo telo sakrije u ormaru kako niko ne bi saznao za ubistvo i kako bi imao leš samo za sebe.

- Optuženi je izjavio da je planirao da se igra sa žrtvom kako bi ispunio svoje seksualne fantazije. Kada je krenuo u napad, bacio je pojas preko žrtvine glave i počeo da ga guši. Međutim, žrtva je iskoristila svoje borilačke veštine kako bi uzvratila napadaču, koga nikada pre nije sreo, niti je razgovarao s njim - navela je policija.

Smitov očuh opisao ga je kao samotnjaka koji se psihički bori otkako je njegov otac poginuo u automobilskoj nesreći pre pet godina.

- Mislili smo da je jedino čudno to što želi sam da ide u bioskop. Osoba poput Logana više je usamljenik, ne želi da izlazi iz svoje zone komfora - rekao je očuh.

- Svi smo na gubitku zbog ovoga. Teško je shvatiti misli koje su mu prolazile kroz glavu i šta je želeo da učini - dodao je očuh.

Smit je optužen za pokušaj ubistva i u pritvoru je bez prava na kauciju, prenosi Kurir.

Komentari (0)

Loading