FILM MU DAO IDEJU ZA JEZIV ZLOČIN: Tinejdžer nedeljama pratio džogera u nameri da ga ubije, a ono što je planirao da uradi s telom će vas zgroziti

Autor:

Svet

23.01.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Logan Smit (18) uhapšten je nakon što je pokušao da zadavi džogera. Njegova žrtva je, međutim, uspela da ga savlada i zadrži do dolaska policije.

FILM MU DAO IDEJU ZA JEZIV ZLOČIN: Tinejdžer nedeljama pratio džogera u nameri da ga ubije, a ono što je planirao da uradi s telom će vas zgroziti

Foto: Tanjug/AP

Smit je, kako piše Njujork post, planirao da drži telo muškarca u svom plakaru "kako bi ispunio svoje seksualne fantazije", saopštila je policija.

Problematični tinejdžer skovao je svoj morbidni plan nakon što je odgledao horor film "Vrisak". Šest nedelja je pratio džogera, a navodno je otkrio policajcima da je proučavao njegovu rutu trčanja, koja je prolazila pored njegove kuće.

Smit je pripremio gumeni čekić, dezodorans i pojas i sakrio se između dva parkirana automobila na prilazu svoje kuće gde je sačekao žrtvu. Navodno je planirao da ga zadavi i onda odvuče u kuću,

Policiji je rekao da je planirao da žrtvu udari čekićem i oslepi ga dezodoransom a potom da njegovo telo sakrije u ormaru kako niko ne bi saznao za ubistvo i kako bi imao leš samo za sebe.

- Optuženi je izjavio da je planirao da se igra sa žrtvom kako bi ispunio svoje seksualne fantazije. Kada je krenuo u napad, bacio je pojas preko žrtvine glave i počeo da ga guši. Međutim, žrtva je iskoristila svoje borilačke veštine kako bi uzvratila napadaču, koga nikada pre nije sreo, niti je razgovarao s njim - navela je policija.

Smitov očuh opisao ga je kao samotnjaka koji se psihički bori otkako je njegov otac poginuo u automobilskoj nesreći pre pet godina.

- Mislili smo da je jedino čudno to što želi sam da ide u bioskop. Osoba poput Logana više je usamljenik, ne želi da izlazi iz svoje zone komfora - rekao je očuh.

- Svi smo na gubitku zbog ovoga. Teško je shvatiti misli koje su mu prolazile kroz glavu i šta je želeo da učini - dodao je očuh.

Smit je optužen za pokušaj ubistva i u pritvoru je bez prava na kauciju, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading