FENOMEN! Blizanci rođeni u dve različite godine!

Autor:

Svet

03.01.2022

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoje blizanaca rođeno je sa 15 minuta razmaka pa im je datum rođenja zapao za drugi dan, mesec i godinu jer je jedna od beba rođena tačno u ponoć na novogodišnje veče.

FENOMEN! Blizanci rođeni u dve različite godine!

Foto: Printskrin

Fatima Madrigal i Robert Truhilo iz Grinfilda u Kaliforniji dočekali su svoje blizance Alfreda i Ajlin u Medicinskom centru Natividad u razmaku od 15 minuta i to na različite datume, preneo je “Dejli mejl”.

Sin Alfredo rođen je 31. decembra 2021. u 11.45 sa 2,7 kilograma, dok je ćerka Ajlin rođena 1. januara 2022. u ponoć sa 2,3 kg. Majka je rekla da je “ludo” to što njeni blizanci imaju različite datume rođenja, ali da je srećna što je Ajlin stigla “dan kasnije”.

Republika

Foto: Printskrin

Alferd i Ajlin sa majkom Fatimom Madrigal

 

- Za mene je ludo to što su blizanci a imaju različite rođendane. Bila sam iznenađena i srećna što je ona (Ajlin) stigla u ponoć - istakla je.

- Kakav neverovatan početak Nove godine - rekla je dr Ana Abril, porodični lekar u Natividadu.

Blizanci već imaju dve starije sestre i jednog brata, za kojeg je Madrigal rekla da je oduševljen zbog prinova. “Dejli mejl” navodi da se u SAD svake godine rodi oko 120.000 blizanaca, koji čine nešto preko tri odsto svih rođenja.

Ipak, ekstremno je retko da se blizanci rode na dva različita datuma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading