FENOMEN! Blizanci rođeni u dve različite godine!

Autor:

Svet

03.01.2022

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dvoje blizanaca rođeno je sa 15 minuta razmaka pa im je datum rođenja zapao za drugi dan, mesec i godinu jer je jedna od beba rođena tačno u ponoć na novogodišnje veče.

FENOMEN! Blizanci rođeni u dve različite godine!

Foto: Printskrin

Fatima Madrigal i Robert Truhilo iz Grinfilda u Kaliforniji dočekali su svoje blizance Alfreda i Ajlin u Medicinskom centru Natividad u razmaku od 15 minuta i to na različite datume, preneo je “Dejli mejl”.

Sin Alfredo rođen je 31. decembra 2021. u 11.45 sa 2,7 kilograma, dok je ćerka Ajlin rođena 1. januara 2022. u ponoć sa 2,3 kg. Majka je rekla da je “ludo” to što njeni blizanci imaju različite datume rođenja, ali da je srećna što je Ajlin stigla “dan kasnije”.

Foto: Printskrin

Alferd i Ajlin sa majkom Fatimom Madrigal

 

- Za mene je ludo to što su blizanci a imaju različite rođendane. Bila sam iznenađena i srećna što je ona (Ajlin) stigla u ponoć - istakla je.

- Kakav neverovatan početak Nove godine - rekla je dr Ana Abril, porodični lekar u Natividadu.

Blizanci već imaju dve starije sestre i jednog brata, za kojeg je Madrigal rekla da je oduševljen zbog prinova. “Dejli mejl” navodi da se u SAD svake godine rodi oko 120.000 blizanaca, koji čine nešto preko tri odsto svih rođenja.

Ipak, ekstremno je retko da se blizanci rode na dva različita datuma.

 

Komentari (0)

Loading