SVETSKI REKORDER IMA SAMO JEDNU BOLNU TAČKU: Sa 40 godina se "navukao" na modifikacije, a od tad je transformisao sve na telu - čak i polni organ

Autor:

Svet

22.12.2021

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rolf Buholc (61) iz Nemačke svetski je rekorder u broju modifikacija koje je napravio na svom telu. Tetovaže i pirsinzi su za njega način na koji ispoljava svoj identitet, to je njegov način života, a vremenom je sa 516 modifikacija na telu postao Ginisov svetski rekorder.

SVETSKI REKORDER IMA SAMO JEDNU BOLNU TAČKU: Sa 40 godina se "navukao" na modifikacije, a od tad je transformisao sve na telu - čak i polni organ

Foto: youtube.com/guiness world records

Ovaj Nemac nije se oduvek na ovaj način isticao svojim izgledom. Štaviše, prvu tetovažu je uradio tek kada je napunio 40 godina, a onda je ubrzo postao "navučen" na ukrašavanje tela, pa je nastavio da niže tetovaže i pirsinge.

Nešto više od 20 godina nakon što je uradio prvu tetovažu, Rolf ima 453 pirsinga, od čega čak 158 na usnama, a 37 na obrvama! Takođe, ima i dva potkožna implanta, koja se nalaze na vrhu glave, poput rogova.

- Mnogi misle da sam đavo, ali ja ne verujem u đavola - kaže on.

Buholc je prvi put dospeo u svetsku javnost 2010. kada ga je Ginis prepoznao kao čoveka sa najvećim brojem pirsinga. Sada ima i implante na zglobovima, a oko 90 odsto tela mu je prekriveno tetovažama. Nije poštedeo čak ni beonjače, koje su sada crne.

- Oči su mastilo, crne su. Veoma su crne, dopadaju mi se - prokomentarisao je ovaj neobičan čovek.

Rolf, koji je inače radnik u telekomunikacijama, pirsinge ima i na svom polnom organu, i to ne jedan, nego čak 278 pirsinga. On tvrdi da to nije negativno uticalo na njegov seksualni život.

- Pirsinge imam odavno, da su predstavljali problem u seksu, davno bi ih se rešio - kaže.

Od svih modifikacija kroz koje je prošao, a bilo ih je zaista mnogo, Buholc kaže da je najbolnije bilo tetoviranje dlana.

- To stvarno boli. Nemam visoku toleranciju na bol - kaže Rolf, kome su oba dlana prekrivena tetovažama.

On je 2012. postavio i drugi rekord, za najveći broj modifikacija na telu, a od tada ih je bilo još dosta i sada ih ima ukupno 516.

Ipak, Rolf ističe da su "modifikacije promenile samo spoljašnjost", te da je on "i dalje isti čovek", prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading