PLATA 6.000 EVRA, ALI NEMA KO DA RADI: Ove zahteve ne ispunjavaju ni najspremniji

Autor: Republika

Svet

14.12.2021

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglas za posao koji se pojavio u austrijskom Klajn cajtungu postao je hit zbog uslova koje budući radnik mora da ispunjava, ali i izdašne plate koja se nudi za to mesto

PLATA 6.000 EVRA, ALI NEMA KO DA RADI: Ove zahteve ne ispunjavaju ni najspremniji

Foto: Promo foto

Prema pisanju portala Feniks, poslodavac nudi 15 plata godišnje u iznosu od 6.000 evra, a zauzvrat traži nekoga ko bi istovremeno mogao biti domaćica, privatni kuhar, vrtlar i tehničar.

Osim vakcinacije protiv korone, čoveku je potrebna važeća gastro ili turistička obuka i radno iskustvo u „ekskluzivnim domaćinstvima ili hotelima”.

Pored nekih drugih neuobičajenih uslova, navedeno je da kandidat treba da ima „odlično ponašanje, njegovan izgled, samouvereno držanje, kao i apsolutnu fleksibilnost, lojalnost i diskreciju“.

Mora da ima i „slabu volju za putovanjem i ljubav prema životinjama“.

Na zahtev časopisa Hojte, regruteri nisu želeli da daju nikakve dodatne informacije jer su morali da zaštite privatnost klijenta. Samo su otkrili da očekuju nekoliko prijavljenih jer im je ponuđena dobra plata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
pinokio

15.12.2021 09:59

Dobar kuvar je pre korone svugde imao solidnu platu. Vrhunski kuvari u boljim hotelima su imali cak i mnogo vece plate od 6000 evra mesecno . Ali robovi koji robuju za bedne platice njima je i 1000 evra mnogo.