JOŠ JEDNA DRŽAVA UVELA KASTRACIJU ZA SILOVATELJE! Zakon ODMAH stupio na snagu! MOTIVISALO IH SUROVO SILOVANJE MAJKE PRED DECOM!

Autor:

Svet

18.11.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pakistan je uveo zakon kojim se kao moguća kazna za serijske silovatelje predviđa kastraicja i brža suđenja osumnjičenim seksualnim prestupnicima, izjavio je danas zvaničnik vlade Vakar Husain.

JOŠ JEDNA DRŽAVA UVELA KASTRACIJU ZA SILOVATELJE! Zakon ODMAH stupio na snagu! MOTIVISALO IH SUROVO SILOVANJE MAJKE PRED DECOM!

Foto: www.profimedia.rs

Prema njegovim rečima, parlament je zakon usvojio u sredu i on je odmah stupio na snagu.

Hemijska kastracija koja se sprovodi uz pomoć lekova već se praktikuje u Poljskoj, Južnoj Koreji, Češkoj i pojedinim državama SAD, napominje Rojters.

Pakistanski premijer Imran Kan rekao je prošle godine da želi da uvede kazne nakon što je u zemlji povećan broj seksualnih prestupa i nakon slučaja majke dvoje dece koju su iz automobila izvukla dva čoveka i silovala je pod pretnjim vatrenim oružjem.

Nevladina organizacija Rat protiv silovanja navodi da na pakistanskim sudovima bude osuđeno manje od 3 odsto silovatelja.

Amnesti internešnel je pozvao na istragu o uzrocima seksualnih napada umesto strogih kazni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

19.11.2021 07:09

Pametni ljudi!