DRAMA U AMERICI - BOMBA U VOJNOJ BAZI U VAŠINGTONU?! Jake policijske snage opkolile oblast, STRAHUJE SE I OD NAORUŽANOG NAPADAČA!

Autor: Republika

Svet

20.10.2021

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdato je upozorenje da građani izbegavaju oblast oko baze Betesde nakon što je primljena dojava o bombi u tom kompleksu, gde se nalazi i bolnica.

Foto: Tanjug/AP

Jake policijske snage su oko vojne baze/Ilustracija 

Prema zvaničnom saopštenju objavljenom na Tviteru, baza Betesda u blizini Vašingtona zatvorena je nakon anonimnog poziva i upozorenja da je postavljena bomba.

Svim članovima osoblja naređeno je da pronađu zaklon nakon što je baza primila anonimni telefonski poziv oko 8:45 po lokalnom vremenu, u kojem je rečeno da se bomba nalazi u blizini ili u objektu.

 

 

- Proverava se pretnja bombom u zgradi 10 i pretnja aktivnog naoružanog napadača. Sve kapije su zatvorene, osim za hitne slučajeve - objavljeno je na Tviteru, prenosi Sputnjik. 

Građani su pozvani da izbegavaju tu oblast, a pripadnici obezbeđenja su na terenu. U okviru baze Mornarice SAD u Betesdi, u državi Merliend, nalazi se i Nacionalni medicinski centar "Volter Rid".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading