UMESTO DIZELA U AUTO SIPAO BENZIN I IZAZVAO EKSPLOZIJU! Ono što je pokušao da uradi da bi istočio gorivo NE POKUŠAVAJTE NIKAD!

Autor: Republika

Svet

13.08.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neimenovani muškarac iz Nemačke izazvao je nezapamćen incident u nemačkom gradu Vitenu, a da stvar bude interesantnija, otišao je sa mesta nesreće i nikad se nije vratio.

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija 

Dosad nezabeležen incident dogodio se u nemačkom gradu Vitenu kada je neimenovani vozač izazvao jaku eksploziju na benzinskoj stanici i to nakon što je u svoj automobil greškom, umesto dizela, sipao benzin.

Naime, on je na vreme shvatio da je napravio ozbiljan problem za svoj auto, a kako bi ga rešio pre nego što nastavi put on je odlučio da usisivačem, koji inače služi za čišćenje unutrašnjosti vozila, izvuče "pogrešno" gorivo.

Gotovo u trenu je došlo do eksplozije kada je u rezervoar zavukao dugu cevku usisivača i počeo njime da izvači tečnost, pa je samo pukom srećom izbegnuta veća tragedija. On je povređen u momentu kada je buknula vatra, kao i jedna od dve žene koje su bile u automobilu dok je on sprovodio svoj eksperiment. 

Da stvar bude interesantnija, muškarac je nakon icidenta rekao radnicima da pumpi da će otići da odvede povređenu ženu do bolnice i vratiti se po sprženi auto, ali nikad se nije pojavio. 

Sada policija u Bošumu traga za tri osobe, pri čemu ni dobijanje informacija iz bolnice nije urodilo plodom. Prema podacima iz policije, Mercedes je imao registarske tablice grada Guteršloha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading