FOTOGRAF BRUTALNO PRETUČEN ZBOG CIGARETE I 200 DINARA: Lekari ne znaju kako da mu pomognu (VIDEO)

Autor:

Svet

09.08.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetdvogodišnji slobodni fotograf i umetnik koji se na društvenim mrežama predstavlja kao Kaliber Visuals, prebijen je maltene do smrti kada mu je na ulici prišao sugrađanin iz Sijetla i zamolio ga za cigaretu i novčanu pozajmicu.

Republika

Foto: Facebook/GoFundMe pritnscreen

 

 

Kaliber mu je rekao da cigaretu nema, a u džepu je imao samo dva dolara (oko 200 dinara). Napadaču u narandžastoj majici i crnim pantalonama to je bio signal da ga fotograf laže, pa je nasrnuo na njega.

Nakon što ga je premlatio polomivši mu rebra i ruku, napadač je Kalibera onesvestio. Potom je pogledao šta ima po džepovima i otišao je dalje. Dok je ležao u nesvesti, Kaliberu je napadač uzeo 900 dolara iz ranca, kao i telefon iPhone 12.

Prolaznici su, videvši Kalibera da leži u nesvesti, pozvali hitnu pomoć koja ga je brzo odvela u bolnicu. Tamo je ustanovljeno da ima unutrašnje krvarenje.

 

 

Nako što je došao k sebi, Kaliber je dobio i informaciju da ima povrede unutrašnjih organa, pa je bio prinuđen da ide i na dve operacije. Ono s čim se sve teže bori je to što već šest dana iskašljava krv i doktori nikako da ustanove odakle mu to dolazi.

Momak je bukvalno izgažen. Imao je i blago nagnječenje lobanje. Dobro je prošao. Tužno je da neko nekog može maltene da ubije zbog dva dolara – rekao je doktor iz Harborview Medical Centra u Sijetlu.

Policija i dalje traga za napadačem, iako ima njegov fizički opis zahvaljujući ovom snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzuki Vitara

09.08.2021 10:04

Crni rasista i ubica. "Normalno", nece ga pronaci.