TRAGEDIJA U PORODICI JANKOVIĆ: Majka dvoje dece POGINULA NA TOBOGANU ZMIJA, najopasnijem u luna parku!

Autor:

Svet

07.06.2021

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna tragedija dogodila se u luna parku Holiday World & Splashin’ Safari u gradu Džesperu, američka država Indijana.

RepublikaFoto: printscreen/youtebe.com

Četrdesetsedmogodišnja Don Janković iz Brunsvika u Ohaju poginula je nakon vožnje na popularnom toboganu "Zmija" koji se smatra najopasnijim u luna parku.

Kada je vožnja završena, posetioci su u panici otrčali do obezbeđenja rekavši da je Don u besvesnom stanju. Hitna pomoć došla je na lice mesta i pored uplakanog supruga i dvoje dece, odvela je Don u Memorial bolnicu gde je potom izdahnula, prenosi Objektiv.

Suprug Don Janković nije želeo da govori za medije, dok su predstavnici luna parka naglasili da je on odmah ispražnjen i zatvoren do daljnjeg.

RepublikaFoto: printscreen/youtebe.com
Don Janković

- Obavili smo kompletnu istragu. ‘Zmija’ je radila najnormalnije kao i do sada, tako da s pravom isključujemo mogućnost da je gospođa izgubila život usled neke nesreće ili povrede - rečeno je u luna parku u Džesperu.

Iako će rezultate autopsije saznati samo porodica Janković i policija, mediji kažu da je najverovatnije reč o srčanom udaru.

Nezvanično se saznaje da je Don Janković tokom 2020. godine već imala problema sa aritmijom i visokim pritiskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading