UŽAS U VRTIĆU: Maloletnik seksualno zlostavljao OSMORO DECE

Autor:

Svet

18.05.2021

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejden Mekarti (18) uhapšen je zbog seksualnog zlostavljanja nekoliko dece u vrtiću u kom je bio zaposlen, a sve se to otkrilo kada je jedna od zlostavljanih devojčica sve ispričala svojim roditeljima.

Foto: Ilustracija

Mekarti, koji danas ima 18 godina, optužen je da je u julu 2019. godine (u tom trenutku je bio maloletan 16) seksualno zlostavljanje osmoro dece starosti između dve i četiri godine.

Tužilac Džejson Bil je prilikom obrazloženja slučaja izjavio da su se slučajevi zlostavljanja odvijali u razmaku od 2 i po nedelje i u različitom stepenu, od dodirivanja deteta do primoravanja na oralno zadovoljstvo, prenosi Dejlimejl.

Tužilac Bil je dodao da je ovaj slučaj izašao na videlo kada je jedna od žrtava ispričaja svojim roditeljima šta je Mekarti uradio.

Tada je ceo slučaj prijavljen policiji koja je pregledala 250 sati video nadzora iz vrtića, i da je "identifikovano" trinaest incidenata.

Mekarti se na suđenju branio rečima da je "možda povremeno dodirivao devojčice, ali da se dodirivanjem ne dobija seksualno zadovoljstvo".

Mekarti je i pored prvih optužbi nastavio da radi u vrtiću, ali je nakon što je još jedna devojčica ispričala svom ocu šta je doživela u vrtiću, on bio suspendovan.

Kada je dete pred sudom ponovilo priču Mekarti je uhapšen.

Mekarti je pred sudom rekao da je devojčicu odveo u toalet kako bi je presvukao jer je bila mokra, a taj svoj postupak je obrazložio time da nije želeo da je presvlači pred kamerama.

On je sem te izjave uglavnom ćutao, osim kada je demantovao da je seksualno uznemiravao devojčice

Suđenje mu se nastavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading