JEDNA RANA POSEBNO PRIVLAČI PAŽNJU: Aleksandra (23) silovana OŠTRILICOM ZA NOŽEVE, preminula od teških povreda!

Autor:

Svet

10.05.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na njenom telu bile su vidljive povrede zlostavljanja!

RepublikaFoto: facebook.com/Hq Melvi Alejandra
Aleksandra Melvi

Mlada Bolivijka Aleksandra Melvi (23) brutalno je silovana i ubijena u jednoj mesari u La Pazu, prestonici ove zemlje.

Njena porodica, prijatelji i komšije su nedelju dana nakon smrti zapalili sveće, a sveštenik je osveštao prostor u kojem je žrtva pronađena u nesvesti, a potom i izgubila život.

Aleksandra je umrla nekoliko sati nakon što je napustila svoj dom.

Istraga pokazuje da je ona došla u mesaru koju drži izvesni Gvido Luis, gde su konzumirali alkoholna pića, a taj objekat je udaljen samo nekoliko radnji od restorana “Melvi” u vlasništvu Aleksandrine porodice.

Devojka je oko 19 sati zatečena u nesvesti, krvava i sa znacima seksualnog zlostavljanja, a neposredno pre toga, mesar Gvido, glavni osumnjičeni za zločin, telefonom je kontaktirao jednu od sestara Aleksandre Melvi.

On je rekao da je devojka očigledno loše izvela abortus, pa da zbog toga krvari, što je kasnijom istragom odbačeno kao mogućnost, prenosi tamošnji mediji.

Sestra i njen ujak zaputili su se u mesaru, gde su videli Aleksandru u besvesnom stanju, svu u krvi, nakon čega su je prevezli u bolnicu, gde je ubrzo i preminula.

Istragom je utvrđeno da je devojka silovana, a naročito zabrinjavaju njene nesvakidašnje povrede.

– Povreda koja nam privlači najveću pažnju je analna rana, duboka 23 centimetara. Pretpostavljamo da je silovana predmetom koji ima veze sa mesarom, poput oštrilice za noževe, čije dimenzije se poklapaju – naveo je Marko Antonio Kosi, resorni tužilac La Paza, navodi Opinion.bo, a prenosi Objektiv.

Gvido Luis je jedini osumnjičeni za njeno silovanje, s istražuje se da li je još neko u međuvremenu sa njim bio u mesari i učestvovao u brutalnom zločinu.

Aleksandra Melvi imala je sina sa svojim partnerom sa kojim se u poslednje vreme svađala i nije bila u dobrim odnosima, ali prema izjavama porodice i prijatelja, njih dvoje su planirali da obnove osnose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading