STRAVIČNA SMRT TINEJDŽERA! Smrzao se na parkingu! OTAC GA IZBACIO IZ KUĆE JER JE PUŠIO MARIHUANU!

Autor: Republika

Svet

02.05.2021

05:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrznuto telo tinejdžera pronađeno je na parkingu britanskog predgrađa, samo dan nakon što je izbačen iz porodične kuće zbog upotrebe kanabisa.

RepublikaFoto: Printskrin/Tviter

Telo Lindona Tarnera (19) pronađeno je u selu Čobam u Suriju 2. decembra prošle godine godine.

Tinejdžer koji je radio monter prozora zastao je u tom mestu da se odmori nakon što je pešačio desetak kilometara od kuće njegovog oca, koji ga je izbacio na ulicu kada ga je uhvatio da puši marihuanu.

 

U istrazi se čulo kako je porodična svađa proistekla iz Lindonove umešanosti u manju saobraćajnu nesreću dan ranije, za koju je njegov otac verovao da je prouzrokovana time što je njegov sin bio pod uticajem marihuane.

 

Poruke koje je tinejdžer razmenjivao sa njegovim sestrama pokazuju zategnuti odnos između sina i oca - posebno nakon smrti njegove majke pre tri godine.

Telo su otkrili šetači u parku koji su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Uprkos svim naporima bolničara, potvrđeno je da je Lindon umro od "značajne hipotermije“.

Svedoci koji su pronašli Lindonovo telo rekli su da ga ne poznaju, ali da su ga videli nekoliko puta na istoj lokaciji, prenosi "Dejli mejl".

Otac je potvrdio da je Lindonu rekao da više nije dobrodošao kući, ali da je mislio da on ima prijatelje kod kojih bi mogao da ostane.

Uprkos opsežnoj istrazi, nije bilo moguće utvrditi gde se tinejdžer kretao između napuštanja svoje kuće i mesta na kojem je preminuo. Toksikološka analiza nije pružila nikakvo jasno objašnjenje Lindonove smrti, ali je pokazala "čestu ili hroničnu upotrebu kanabisa", čulo se u istrazi.

Izveštaj patologa otkrio je da je hipotermija bila "aktivni operativni faktor“ u njegovoj smrti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading