"ZVUČI KAO DOBRA IDEJA": TRAMPOVA GLAVA će biti dodata na Maunt Rašmor?

Autor: Tanjug, Republika

Svet

10.08.2020

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SAD Donald Tramp negirao je navode Njujork tajmsa i CNN da se interesovao za moguhnost dodavanja svog lika na poznati spomenik Maunt Rašmor u Južnoj Dakoti, ali je rekao "da to zvuči kao dobra ideja".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

U nedelju uveče Tramp je na Tviteru postavio fotografiju na kojoj stoji ispred planine Rašmor, tako da deluje kao da je on peti lik na tom spomeniku.

Trenutak kasnije međutim na Tviteru je demantovao izveštaj Njujork Tajmsa o tome da je razgovarao s guvernerkom Južne Dakote Kristi Noem o mogućnosti da se njegov lik nađe uz likove bivših predsednika Džordža Vašingtona, Tomasa Džefersona, Teodora Ruzvelta i Abrahama Linkolna.

- Nikada to nisam predložio, mada na osnovu velikog broja stvari koje sam postigao tokom poslednje tri i po godine, možda više nego ijedan predsednik, meni to zvuči kao dobra ideja - napisao je Tramp.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading