KOMŠIĆ: Ne provociram Srbiju i Hrvatsku, samo tražim da nas poštuju!

Autor: Tanjug

Svet

06.11.2018

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva BiH iz redova hrvatskog naroda Željko Komšić kaže da ne vidi nikakvu pretnju u izjavama koje je nedavno dao a koje se tiču granica BiH prema Srbiji i Hrvatskoj i dodaje da ne razume reakcije koje su usledile.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Željko Komšić

Na pitanje novinara N1 BiH da li su srpski zvaničnici imali osnova da shvate kao pretnju njegovu izjavu o tome da je granica BiH i Srbije na Drini i da to treba poštovati i da li je trebalo da bude oprezniji, Komšić kaže:

- Ako vi vidite neku pretnju onda ja imam problem. Samo sam rekao - poštujte granice BiH i sve će biti u redu. Kako biti oprezan? Šta je u tome sporno?

Na opasku novinarke da je šef srpske diplomatije Ivica Dačić na to odgovorio: "Treba samo još da se plašimo velike Bosne i Hercegovine", Komšić uzvraća pitanjem - ko je pomenuo veliku Bosnu, i kaže da ne razume tu reakciju.

- Kažeš naše granice su tu, poštujte granicu i sve je u redu i odmah ide frka ... onaj se slika ispred vojske, a vojsku nije služio. U čemu je problem tu, ja tu logiku ne mogu da ispratim. Nekad stojim i začuđen se pitam, šta je ljudima, jesu li u redu. Kažes ovo je naša zemlja i to je problem? Pa ako je problem, neka bude i biće problem. Ja mogu sa problemom da živim i da se nosim - kaže on.

Na pitanje da li je imao nameru da ovim izjavama prema Srbiji i Hrvatskoj, provocira, kaže: "Nisam."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading