Cane deli milione k'o bombone: POGLEDAJTE KOLIKU JE POZAJMICU DAO PRIJATELJU!

Autor:

Svet

27.09.2018

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije tako široke ruke kao Stanko Subotić! Ovo, naime, tvrdi sam Cane. I to pred sudom!

Foto: e-stock/M. TOPALOVIĆ
Stanko Subotić

- Svom prijatelju Isatu Boljeviću iz Bara pozajmio sam 1.500.000 evra, a pare sam mu predao u svom hotelu na Svetom Stefanu. Novac mu je bio potreban zbog biznisa - naveo je Subotić u zamršenom sudskom postupku za oduzimanje vile u naselju Babin do u Budvi, za koju je Canetov prijatelj Boljević od njega pozajmio milion i po kako bi ih dao svom ortaku da baš tu vilu kupi od Đurđine Marović, žene Svetozara Marovića, bivšeg moćnika koji je sudski osuđen za višemilionske mućke.

Subotić je objasnio da novac koji je dao u zajam potiče od rente u Beogradu i da Boljevića, koga je usred hotela zakitio sumom od milion i po evra, poznaje od sredine devedesetih, kada mu je ovaj Baranin opremao objekte nameštajem.

Cane je sudu rekao i da je milionče i po, koje je Boljeviću predao s takvom lakoćom kao da je reč o kesi bombona, skupio nekoliko dana pošto ga je Baranin pozvao i tražio sumu od koje bi većina pala u nesvest. Ali ne i Cane, kome bi, kako je sam opisao transakciju na Svetom Stefanu, i Deda Mraz pozavideo na darežljivosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading