ONA JE IZBODENA U KOTORU: Milionerka Anastasija, vlasnica hotela i restorana!

Autor: Republika

Svet

12.05.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ukrajinka Anastasija Lašmanova, direktorka kompanije koja gazduje sa par hotela i restorana u Crnoj Gori, pronađena je mrtva sinoć u njenom stanu u naselju Dobrota u Kotoru.

Foto: anastasia lashmanova/ Instagram
Anastasija Lašmanova

Policija je potvrdila da Lašmanova pronađena mrtva i da je reč o ubistvu, kao i da se motiv utvrđuje.

Prema nezvaničnim informacijama Lašmanova imala više ubodnih rana, a policiju je pozvala njena prijateljica sumnjajući da se Lašmanovoj nešto dogodilo.

- Pokušala je da stupi u kontakt s njom, ali joj se nije javljala. Otišla je kod nje, ali Lašmanova nije otvarala. Vatrogasci su razbili blindirana vrata, gde su istražioci zatekli jeziv prizor.

Anastasija Lašmanova je direktorka kompanije Sea Trade i Mimoza Group koja je pre dve godine kupila tivatski hotel Mimoza. Vlasnik je hotelskog kompleksa Perla, tri restorana u Porto Montenegru i salona lepote u Budvi, navode mediji.

U Crnu Goru je došla pre nekoliko godina i radila je kao konobarica.

Prema nezvaničnim informacijama, iza firme Mimoza Group stoji ruski biznismen Valerij Zadorin. On je vlasnik jedne od najvećih firmi za trgovinu luksuznim proizvodima u Rusiji, kompanije Aroma.

Zadorin je Tivtu, u Krtolima, izgradio luksuznu vilu na Obali Đuraševića, dok je u Porto Montenegru držao svoju jahtu koja takođe nosi ime Aroma.

 

Komentari (0)

Loading