NEVEROVATNI PODACI ZA APRIL MESEC! U BOSNI JUTROS IZMERENO -6! Najavljen novi pad temperature, ali i PADAVINE

Autor:

Svet

19.04.2024

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meteorolozi najavljuju novo naoblačenje za subotu, praćeno slabom kišom u većem delu zemlje, dok će na planinama biti moguć slab sneg.

NEVEROVATNI PODACI ZA APRIL MESEC! U BOSNI JUTROS IZMERENO -6! Najavljen novi pad temperature, ali i PADAVINE

Foto: pixabay.com

Danas se očekuje umereno do pretežno oblačno vreme, sa mogućim smanjenjem oblačnosti tokom poslepodneva. Na jugu zemlje se očekuje umereno jaka bura, dok će vetar većinom biti slab severnog smera. Najviša dnevna temperatura će se kretati između 10 i 16 stepeni, dok se na jugu zemlje očekuje do 19 stepeni.

Prognostikovane padavine za naredne dane

Meteorolozi najavljuju novo naoblačenje za subotu, praćeno slabom kišom na većem delu zemlje, dok će na planinama biti moguć slab sneg. Jače padavine se očekuju tokom noći na nedelju, uz slab severni i severoistočni vetar. Temperature će se kretati između -1 i 3 stepena u jutarnjim časovima, dok će najviša dnevna temperatura biti između 11 i 16 stepeni.

Prognoza za nedelju i ponedeljak

Nedelja će doneti oblačno vreme sa mogućim susnežicom ili snegom u Bosni, dok će u Hercegovini padati kiša, a na planinama sneg. Vetar će biti slab do umerene jačine severnog i severozapadnog smera, a temperature će se kretati između 0 i 5 stepeni u jutarnjim časovima, i između 3 i 7 stepeni tokom dana. U ponedeljak se očekuje pretežno oblačno vreme, sa mogućim slabim padavinama na severu Bosne u jutarnjim satima, dok će u Hercegovini biti sunčano uz malu do umerenu oblačnost. Vetar će biti slab do umerene jačine zapadnog i severozapadnog smera, a temperature će se kretati između -2 i 3 stepena u jutarnjim časovima, i između 4 i 9 stepeni tokom dana.

Ove prognoze su javljene od strane Federalnog hidrometeorološkog zavoda i važe za celu teritoriju Bosne i Hercegovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading