PUTEVI ŠIROM HRVATSKE ZAVEJANI! Sneg pada već satima! Na mnogim deonicama totalni haos! (FOTO)

Autor:

Svet

16.04.2024

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Širom Like pada sneg koji se zadržava na kolovozu tako se na pojedinim deonicama vozi usporeno i otežano. Trenutano nema prohodnih puteva za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto.

PUTEVI ŠIROM HRVATSKE ZAVEJANI! Sneg pada već satima! Na mnogim deonicama totalni haos! (FOTO)

Foto: Facebook/Crometeo

Sneg koji je počeo da pada u utorak zavejao je tokom večeri puteve širom Hrvatske!

 

 

Na mnogim deonicama auto-puta A1 vlada totalni haos zbog snega. Lokalni mediji navode da su na deonici kod mosta Modruš zapela mnoga teretna vozila. Drama je i kod Otočca.

- Naš autobus je prošao taman pre zastoja. Nisam najbolje video zbog snega, međutim, mislim da su radnici došli da posipaju so po putu. Sneg je padao sve vreme i počeo je da se smanjuje tek kad smo se približili Zagrebu - ispričao je čitalac portala 24sata koji je snimio prave zimske uslove na putevima kod Otočca.

 

 

Zbog olujnog vetra za sav saobraćaj zatvorena je deonica auto-puta A1 između Svetog Roka i Posedarja. Zabeleženo je i nekoliko saobraćajnih nesreća.

Zbog zimskih uslova na DC23 Žuta Lokva - Senj zabranjen je saobraćaj za motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretnim vozilima sa priključnim vozilom - navodi HAK.

Zbog saobraćajne nesreće u smeru ka Zagreba vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Širom Like pada sneg koji se zadržava na kolovozu tako se na pojedinim deonicama vozi usporeno i otežano. Trenutano nema prohodnih puteva za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto.

A kako će vreme biti u Srbiji narednih dana i šta će nam doneti hladan front pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading