HOROR! DEČAK UŠAO U ZAMRZIVAČ I NASMRT SE SMRZAO - Kruže DVE teorije o tragediji, uplakana majka veruje u JEDNO!

Autor:

Svet

22.03.2024

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom noći majka i dečakova baka su se probudile i primetile da je zamrzivač, koji su davno prestali da koriste, uključen u struju.

HOROR! DEČAK UŠAO U ZAMRZIVAČ I NASMRT SE SMRZAO - Kruže DVE teorije o tragediji, uplakana majka veruje u JEDNO!

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock, Pixabay

Tragedija koja je potresla čitavu Argentinu dogodila se u Kordobi, gde je trinaestogodišnji Togo Ismael preminuo nakon što je ušao u zamrzivač-sandučar. Iako su okolnosti ove nesreće još uvek nejasne, postoji sumnja da je dečak pokušavao da izvrši izazov sa društvenih mreža, što je izazvalo duboku tugu i šok među lokalnim stanovništvom.

Dva moguća scenarija

Prema dostupnim informacijama, postoji dve teorije o tome kako je došlo do ove tragične smrti. Prva teorija sugeriše da je Togo ušao u zamrzivač-sandučar kako bi izvršio izazov sa društvenih mreža, dok druga teorija implicira da je dečak pokušao da se rashladi u zamrzivaču zbog ekstremnih temperatura koje su premašile 40 stepeni Celzijusa.

Majčina potresna ispovest

Majka preminulog dečaka je izrazila svoju duboku tugu i nevericu povodom ovog tragičnog događaja. Ona je ispričala medijima da je Togo kobne večeri došao sa fudbala i otišao u svoju sobu da spava. Tokom noći, majka i dečakova baka su se probudile zbog visokih temperatura i velikog broja komaraca, a tada su primetile da je zamrzivač bio uključen u struju, iako su ga davno prestali da koriste.

Hitna reakcija i tragični ishod

Kada je majka otvorila poklopac zamrzivača, zatekla je svog sina bez znakova života, sa penušavim ustima i modrim tenom. Uprkos brzoj reakciji i pozivu hitne pomoći, lekari su mogli samo da konstatuju smrt trinaestogodišnjeg dečaka. Prema rečima majke, veruje se da je Togo preminuo usled zastoja srca, a policija je preuzela njegov mobilni telefon radi dalje istrage.

Ova tužna vest je podsetnik na opasnosti koje se kriju iza izazova sa društvenih mreža i upozorenje o neophodnosti pažljivog nadzora dece u korišćenju električnih aparata. Svešćemo ove događaje kao opomenu o važnosti bezbednosti i odgovornog ponašanja na internetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading