MUŠKARAC (30) TRAKTOROM PREŠAO PREKO DETETA! Nesrećnom mališanu NIJE bilo spasa!

Autor:

Svet

16.03.2024

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik opštinskog državnog tužioca u Bjelovaru preuzeo je vođenje istrage na licu mesta, uz podršku policijskih službenika.

MUŠKARAC (30) TRAKTOROM PREŠAO PREKO DETETA! Nesrećnom mališanu NIJE bilo spasa!

Foto: Shutterstock

U Tociljevcima, blizu Bjelovara, došlo je do strašne nesreće u kojem je 30-godišnji muškarac slučajno pregazio dete traktorom, što je rezultiralo tragičnom smrću deteta.

Prema informacijama bjelovarsko-bilogorske policije, muškarac je upravljao traktorom u dvorištu u petak kada je prednja leva guma prešla preko tela deteta, što je dovelo do njegove trenutne smrti. Nadležne službe odmah su reagovale na mestu događaja, a Hitna medicinska pomoć je potvrdila smrt deteta po dolasku, prenosi Večernjilist.


Zamenik opštinskog državnog tužioca u Bjelovaru preuzeo je vođenje istrage na licu mesta, uz podršku policijskih službenika. Po uputstvima zamenika opštinskog državnog tužioca, telo deteta je prebačeno u Opštu bolnicu "Dr. Anđelko Višić" u Bjelovaru u svrhu obdukcije. U saradnji sa Opštinskim državnim tužilaštvom u Bjelovaru, policija je pokrenula dalje krivične istrage kako bi se sve okolnosti ovog tragičnog događaja sveobuhvatno ispitale.

Lokalna zajednica u Tociljevcima i okolnim područjima duboko je pogođena ovim nesrećnim incidentom. Nadležne službe su istakle važnost pružanja podrške pogođenoj porodici u ovim teškim vremenima, nudeći saučešće i pomoć po potrebi.

Ovaj srceparajući događaj ističe značaj promovisanja mera bezbednosti, posebno kada je u pitanju rad teške mehanizacije u stambenim područjima. On služi kao dirljiv podsetnik kako pojedincima tako i nadležnim organima da prioritet treba da bude na bezbednosnim protokolima i svesti, posebno u okruženjima gde su deca prisutna.

Gubitak deteta u Tociljevcima ostavio je dubok uticaj na zajednicu, što je podstaklo temeljnu istragu kako bi se razumeli okolnosti oko ovog tragičnog događaja. Dok se pravni i istražni procesi odvijaju, fokus ostaje na pružanju podrške porodici u žalosti i podizanju svesti o merama bezbednosti kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading