DRAMA U SARAJEVU! Policija privela muškarca (29) koji se sumnjiči da je ISPALIO RAFALE na automobil!

Autor:

Svet

15.03.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji se sumnjiči da je danas ispalio nekoliko hitaca na automobil u sarajevskom naselju Kovači uhapšen je u poslepodnevnim satima.

DRAMA U SARAJEVU! Policija privela muškarca (29) koji se sumnjiči da je ISPALIO RAFALE na automobil!

Foto: Tanjug/AP

Policija BiH

Policija je danas oko 12.30 dobila prijavu o upotrebi vatrenog oružja u ulici Kovači, nakon čega je izašla na teren i potvrdila navode iz prijave.

NN muškarac je upotrebio vatreno oružje, pri čemu nije bilo povređenih osoba, ali je pričinjena materijalna šteta na vozilu, prenosi Srpskainfo.

Tužilac KTKS je delo okvalifikovao kao pokušaj ubistva, a osumnjičeni Dž. H. (29) je uhapšen i nad njim se trenutno vrši kriminalistička obrada, saopštila je PU Stari Grad.

Meta napada bio Emir Kundo

Prema nezvaničnim informacijama, meta napada je bio Emir Kundo koji se nalazio u vozilu marke "golf VII". Napadač je pucao iz motocikla u pokretu na automobil u kojem se nalazio Kundo. Važno je napomenuti da se Kundo već jednom dovodio u vezu sa kriminalnim radnjama, posebno sa pucnjavom koja se dogodila u ulici Ferhadija u Sarajevu 2016. godine.

Policija i dalje radi na slučaju

Policijski službenici nastavljaju rad na ovom slučaju kako bi utvrdili sve okolnosti napada i pronašli eventualne saučesnike ili inspiratore ovog krivičnog dela. Uprava policije MUP KS intenzivno radi na istrazi kako bi osigurala da osumnjičeni budu procesuirani u skladu sa zakonom. S obzirom na ozbiljnost situacije, javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja i ishod istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading