ŠTA SE OVDE DESILO? FILMSKA POTRAGA ZA DRŽAVLJANINOM SRBIJE (25) U HRVATSKOJ: Pretio, pucao, pa presreo i oteo tuđi auto?!

Autor:

Svet

06.03.2024

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek se istražuju motivi i okolnosti ove pljačke, a javnost očekuje dalji razvoj događaja.

ŠTA SE OVDE DESILO? FILMSKA POTRAGA ZA DRŽAVLJANINOM SRBIJE (25) U HRVATSKOJ: Pretio, pucao, pa presreo i oteo tuđi auto?!

Foto: Profimedia, Shutterstock

Zagrebačka policija je saopštila da je državljanin Srbije (25) u nedelju uveče izvršio oružanu pljačku ispod mosta, u kojoj je učestvovalo još dvoje nepoznatih počinilaca. Nakon što su preprečili put automobilu marke Ford Focus, osumnjičeni je pucao iz vatrenog oružja i ukrao vozilo belomanastirskih registarskih oznaka.

Oružana pretnja i bekstvo

Prema saopštenju policije, osumnjičeni i njegova dva saučesnika zaustavili su automobil u kojem su se nalazile tri žene od po tridesetak godina i jedna maloletna osoba. Osumnjičeni je zapretio oružjem, ispalio dva hica u vazduh, a zatim seo za volan ukradenog automobila i pobegao sa lica mesta.

Hapšenje osumnjičenog

Nakon pljačke, osumnjičeni je napustio ukradeni automobil, koji je kasnije pronađen, a on je uhapšen. Trenutno se nalazi u pritvoru, dok policija nastavlja istragu o ovom događaju.

Ovaj incident je izazvao zabrinutost među građanima, a policija je brzo reagovala i uhapsila osumnjičenog. Još uvek se istražuju motivi i okolnosti ove pljačke, a javnost očekuje dalji razvoj događaja.

Podsetimo, danas je u Beogradu uhapšena kriminalna grupa. 

U velikoj akciji MUP, PU za grad Beograd po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, noćas je uhapšena i zadržana kriminalna grupa koja se bavila iznudama u Austriji i na teritoriji Beograda, saznaje Kurir.

Uhapšeno je, kako prenose, šest osoba.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading