PREVELA GA ŽEDNOG PREKO VODE! Hrvatica se penzioneru predstavila kao DOKTORKA, pa ga OJADILA: "Na foru" mu uzela 11000 evra!

Autor:

Svet

24.02.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je ozbiljno razrađenu taktiku.

PREVELA GA ŽEDNOG PREKO VODE! Hrvatica se penzioneru predstavila kao DOKTORKA, pa ga OJADILA: "Na foru" mu uzela 11000 evra!

Foto: pexels.com

Naime, uhapšena  je 42-godišnjakinja iz Hrvatske zbog sumnje da je prevarila 74-godišnjeg penzionera

Lažna doktorka na Fejsbuku


Žena se predstavila kao doktorka na Fejsbuku i obećala ljubavnu vezu penzioneru, prevarivši ga da je zdravstvena ustanova u kojoj radi sposobna da mu pomogne.

Finansijska šteta od preko 11.000 evra


Prevara je kulminirala kada je žena uspela da oštećenom proda automobil koji je potpisao ugovor o kupoprodaji pod njenim uputstvima, a da pri tome nije dobio nikakvu novčanu naknadu. Nakon toga je otuđila njegovu bankovnu karticu i napravila materijalnu štetu od oko 11.000 evra.

Bekstvo i hapšenje


Nakon što je policija pokrenula istragu, žena je pobegla iz Hrvatske, ali se nedavno vratila i odmah je uhapšena.

Ovaj slučaj predstavlja neverovatan primer prevare i iskorišćavanja poverenja. Prevarantkinja je uspela da zavara penzionera koristeći lažni identitet i obećavajući mu ljubavnu vezu, a zatim je iskoristila njegovo stanje ošamućenosti kako bi ostvarila finansijsku korist. S obzirom na sve navedeno, jasno je da se radi o osobi koja je svesno isplanirala i sprovela svoje prevarene radnje.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Перагеније

24.02.2024 15:35

Хрватсканке су ћудо...