JURIO SAM UDATE ŽENE! MUŽEVI NIŠTA NISU ZNALI! Amar Gile šokirao priznanjem, evo kako se švalerisao!

Autor:

Zabava

22.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije znao!

JURIO SAM UDATE ŽENE! MUŽEVI NIŠTA NISU ZNALI! Amar Gile šokirao priznanjem, evo kako se švalerisao!

Foto: Instagram.com

Popularni pevač Amar Gile kaže da je jedno vreme jurio udate žene, te i da nikada nije strahovao da će biti uhvaćen u prevari. On se nije trudio da sakrije svoje zavodničke sposobnosti, a jednom prilikom priznao je da se u avanture upuštao kad je bio slobodan čovek. 

Svačeg je bilo u mom životu, bio sam i sa udatim ženama, ali me njihovi muževi nisu jurili. Bio sam oprezan. Umem da čuvam tajne, a i spretan sam. Treba čovek da se snađe, to mi je bilo zanimljivo jedno vreme, ali sam posle shvatio da mi treba ozbiljna veza, pa sam se skrasio - objasnio je Gile. 

Foto: ATA Images/M.M.

Amar Gile

Zanimljiv je i podatak da je pevač posle 4 godine "srećnog" braka, odlučio da stavi tačku i razvede se od tadašnje supruge Ene Sarajlić, sa kojom ima čak i sina.

Pevač je takođe otkrio da u njihovom odnosu nisu cvetale ruže, pa su se usaglasili da je najbolje da stave tačku na brak, a pevač se obavezao da plaća alimentaciju svom sinu i kako kaže, trudi se kad god ima vremena da ga viđa:

Razveo sam se. Nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom - izjavio je on tada.

Inače, Amar je posle dužeg perioda, uspeo da pronađe ponovo nekog ko ga emotivno ispunjava, a reč je o izabranici Mireli sa kojom je dobio sina Zlatana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading