DUGUJE HILJADE EVRA ZBOG PREKRŠAJA! Policija oduzela ženi automobil u Zenici

Autor: M.B.

Svet

22.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojci oduzet automobil zbog duga za neplaćene kazne.

DUGUJE HILJADE EVRA ZBOG PREKRŠAJA! Policija oduzela ženi automobil u Zenici

Foto: pixabay.com

Policija u Zeničko-dobojskom kantonu privremeno je oduzela automobil "seat" od 25-godišnje B.E. zbog ogromnog duga za neplaćene kazne za prekršaje u saobraćaju. Prema saopštenju MUP-a, devojka je višestruki povratnik u prekršajima i duguje skoro 16.000 konvertibilnih maraka.

Oduzimanje automobila tokom pojačanih aktivnosti saobraćajne policije

Incident se dogodio sinoć prilikom kontrole u okviru pojačanih aktivnosti saobraćajne policije. Automobil je privremeno oduzet, a Opštinskom sudu u Visokom će biti dostavljen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv B.E. zajedno sa predlogom za izricanje zaštitne mere oduzimanja vozila.

Višestruki povratnik u prekršajima i ugrožavanje javnog saobraćaja

Devojka B.E. nije prvi put u sličnoj situaciji, budući da je višestruki povratnik u prekršajima u saobraćaju. Sa skoro 16.000 konvertibilnih maraka duga za neplaćene kazne, njen slučaj izaziva pažnju javnosti. Prema saopštenju MUP-a, oduzimanje automobila je predloženo zbog počinjenih prekršaja i ugrožavanja javnog saobraćaja.

Reakcija kantonalnog MUP-a

Iz kantonalnog MUP-a ističu da će nakon kompletiranja predmeta biti pokrenut prekršajni postupak protiv B.E. i da će biti predložena zaštitna mera oduzimanja automobila "seat". Ova situacija jasno pokazuje odlučnost nadležnih organa da se uhvate u koštac sa problemom neplaćenih kazni za prekršaje u saobraćaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading