ŠOKANTNA ISPOVEST KRISTINE L. : Kako sam pronašla krvavo telo svoje majke! Pas je režao na mene pre tragedije

Autor:

Svet

01.02.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni događaj u Zadru

ŠOKANTNA ISPOVEST KRISTINE L. : Kako sam pronašla krvavo telo svoje majke! Pas je režao na mene pre tragedije

Foto: Shutterstock, pixabay.com


U utorak u Zadru, jedan napad američkog stafordskog terijera na 82-godišnju ženu rezultirao je tragičnim ishodom. Nakon ovog događaja, Kristina L., ćerka preminule žene, oglasila se za javnost i podelila svoje potresno iskustvo.

Prizor koji je ostao urezan u sećanju

Kristina je opisala kako je pronašla krvavo telo svoje majke na podu.

"Stalno mi je pred očima ta scena u kojoj sam pronašla krvavo, mrtvo telo moje majke kako leži na podu. Moram kod psihijatra, bojim se da ću poludeti. Ne mogu ništa, totalno sam dezorijentisana. Ne daj Bože nikome da doživi ono što sam ja", rekla je Kristina.

Ona je istakla da se oseća užasno, da se zatvorila u sebe, te da ne može ni da jede ni da spava.


Teškoća u suočavanju sa gubitkom

Kristina je dodatno opisala kako se osećala nakon što je pronašla telo svoje majke. Istakla je da je telo pronašla u sobi u kojoj inače spava, jer je ta soba toplija od drugih. Ovo je bio detalj koji je dodatno naglasio težinu situacije.

Nepredviđeni napad

Kristina je podelila da je pas bio kod njih na čuvanju nedelju dana pre nego što je napao njenu majku. Iako je pas ranije bio u njihovom domu, situacija se ovoga puta značajno razlikovala. Kristina je ispričala kako je pas režao na nju dva dana pre tragičnog događaja, što je bio znak koji ju je zabrinuo.

Borba sa teškom situacijom

Kristina je istakla da se nalazi u teškom psihičkom stanju, ali i u teškoj egzistencijalnoj situaciji. Ovaj detalj dodatno naglašava dubinu problema sa kojima se suočava nakon gubitka majke.

Ovaj tragičan događaj bacio je svetlo na pitanje odgovornosti vlasnika pasa, te je unuk preminule žene pod istragom zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv opšte bezbednosti. Ovaj slučaj je pokrenuo razmatranje važnosti adekvatnog nadzora nad kućnim ljubimcima kako bi se izbegle slične tragedije u budućnosti.

(Zadarski list)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading