VOZAČ POKUŠAO DA PREGAZI POLICAJCA! Zaustavili ga, on krenuo na njih, pa počeo da beži - jedva ga savladali!

Autor:

Svet

12.01.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac kolima krenuo na policajca, kod njega pronađen nož.

VOZAČ POKUŠAO DA PREGAZI POLICAJCA! Zaustavili ga, on krenuo na njih, pa počeo da beži - jedva ga savladali!

Foto: Shutterstock

Policija u Puli pokrenula je istragu protiv dvadesetosmogodišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje da je izbršio krivično delo prisila prema službenoj osobi.

Naime, policijski službenici Stanice saobraćajne policije Pula-Pola juče oko 15 sati na Cesti prekomorskih brigada u Puli pokušali su dazaustave automobil pulskih tablica, kojim je upravljao 28-godišnjak, javlja index.hr.

Vozač se oglušio na svetlosne i zvučne znakove policije i počeo da beži Premanturskom cestom sve do autokampa u Premanturi.

U momentu kada mu je policijski službenik prišao radi utvrđivanja identiteta muškarac je, kako bi ga sprečio u obavljanju službene dužnosti, automobilom krenuo prema policijskom službeniku koji je, kako bi izbegao nalet vozila, skočio u stranu, objavila je policija.

Vozač je potom nastavio da beži vozilom sve do Ulice Runjačica u Premanturi, gde je poklušao da pobegne pešice. Policija ističe da je i dalje odbijao da postupi po upozorenjima policajaca. Na kraju je uz upotrebu sredstava prisile doveden u prostorije policijske stanice.

Muškarac je kod sebe imao nož, te se protiv njega uz optužni predlog zbog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja podnosi i optužni predlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavci i posedovanju oružja građana. Po završetku istrage osumnjičeni će uz kaznenu prijavu biti priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, navode iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading