SVAĐA NA SLAVI ESKALIRALA U POKUŠAJ UBISTVA: Stefan posle svađe potegao pištolj i prijatelju pucao u grudi (VIDEO)

Autor:

Svet

09.01.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnjiv pokušaj ubistva u zaseoku Javorani kod Ljubačeva

SVAĐA NA SLAVI ESKALIRALA U POKUŠAJ UBISTVA: Stefan posle svađe potegao pištolj i prijatelju pucao u grudi (VIDEO)

Foto: Facebook atv banja luka


Stefan Glavić, osumnjičen za pokušaj ubistva komšije, sproveden je večeras u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka. On je osumnjičen da je noćas iz vatrenog oružja komšiji naneo prostrelnu ranu između grudnog koša i abdomena.

Nezvanično se saznaje da se žrtva i osumnjičeni često družili. Kobne noći zajedno su bili na slavi, a zločin se dogodio kada su krenuli kući. Obojica su bili pod dejstvom alkohola, te su se na putu ka kući posvađali. Došlo je do sukoba u kojem je Stefan izvadio pištolj i prema komšiji ispalio više hitaca, a dva su ga pogodila u grudi. Povrijeđeni je prevezen na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske i životno je ugrožen.

 

 


Detalji incidenta u zaseoku Javorani

Incident u zaseoku Javorani kod Ljubačeva potresao je lokalnu zajednicu. Stefan Glavić i njegov komšija su zajedno bili na slavi, ali su nakon što su bili pod dejstvom alkohola, došli u sukob na putu ka kući. Ovaj sukob kulminirao je kada je Stefan izvadio pištolj i pucao u komšiju, nanoseći mu teške povrede.

Reakcija javnosti

Ova vest je izazvala uznemirenje među meštanima zaseoka Javorani. Mnogi su iznenađeni ovakvim događajem, s obzirom da su osumnjičeni i žrtva često bili viđeni u društvu i delovali su kao prijatelji.

Postupak pravosudnih organa

Stefan Glavić je sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka gde će se voditi postupak povodom ovog pokušaja ubistva. Pravosudni organi će sprovesti istragu kako bi utvrdili sve okolnosti ovog događaja i doneli odgovarajuću odluku.

Životno ugrožena žrtva

Povređeni komšija je prebačen na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske gde se bori za život. Njegovo zdravstveno stanje je i dalje veoma ozbiljno, a medicinski tim čini sve napore da mu pruži neophodnu pomoć.

 

 

(atvbl.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading