UHAPŠEN PREDSEDNIK OPŠTINE: Golfom pregazio pešaka!

Autor:

Svet

17.03.2018

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nesreće koja se dogodila u sarajevskom naselju Grbavica u kojoj je stradao stariji pešak, načelnik Opštine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić, koji je upravljao vozilom, lišen je slobode, javlja klix.ba.

Haos u regionu

Kako je saopšteno iz MUP-a Kantona Sarajevo, nesreća se dogodila u 14.30 sati u Zagrebačkoj ulici, opština Novo Sarajevo.

U saopštenju se navodi da je vozilo marke "VW golf" kojim je upravljao E. S. (35) udarilo pešaka S. E. iz Sarajeva (77) prilikom čega je zadobio teke telesne povrede opasne po život.

- Lekarska pomoć mu je ukazana u KCUS-u, gde je preminuo u 18.00 sati. Uviđaj su obavili tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, policijski službenici Odeljenja za saobraćajne istrage, Sektora uniformisane policije Uprave policije MUP-a KS i ovlašteni sudski veštaci mašinske i saobraćajne struke. U 19.00 sati slobode je lišen vozač E. S, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Predat je u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS - navodi se u saopštenju.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading