ON JE KUKAVICA SA JADNOM PLATOM OD 3.000 EVRA KOJU TROŠI NA ODELA: Predsednik stranke žestoko izvređao Plenkovića

Autor:

Svet

03.01.2024

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beljak je gostujući na zagrebačkoj N1 tv. rekao da su izbori za EU parlament u junu i da Plenkovića za bilo kakvo lukrativno mesto mora predložiti Vlada, a sigurno ga, kaže, neće predložiti Vlada u kojoj nije HDZ

ON JE KUKAVICA SA JADNOM PLATOM OD 3.000 EVRA KOJU TROŠI NA ODELA: Predsednik stranke žestoko izvređao Plenkovića

Foto: Printscreen/Twitter

Predsednik Hrvatske seljačke stranke (HSS) Krešo Beljak komentarisao je superizbornu godinu kao i mogući datum održavanja parlamentarnih izbora, rekavši da je celo vreme znao da je premijer i lider HDZ Andrej Plenković kukavica, što sada, kaže, vide i svi ostali.

Beljak je uveren da će parlamentarni izbori u Hrvatskoj biti održani u septembru, jer se, kako tvrdi, Plenković ne usuđuje da na izbore ide ranije jer zna da neće dobro proći pošto su njegove ambicije vezane uz Evropu.

Beljak je gostujući na zagrebačkoj N1 tv. rekao da su izbori za EU parlament u junu i da Plenkovića za bilo kakvo lukrativno mesto mora predložiti Vlada, a sigurno ga, kaže, neće predložiti Vlada u kojoj nije HDZ.

"Mislite li da on želi biti premijer još četiri godine? Nema šanse. Ne bih ni ja na njegovom mestu. On ima platu tri hiljade evra što je za premijera veoma jadno", rekao je Beljak.

Plenković, ističe Beljak, radi za mizeriju.

"On svoju platu praktično potroši na odela. Logično je i ljudski da želi da napravi korak dalje. Ali, da bi došao do toga, mora ostati premijer dok se ne poslože karte u Evropi, tvrdi Beljak.

Smatra da ako bi izbori bili održani u aprilu ili maju i dođe li do proglašenja tehničke Vlade, Plenković može zaboraviti Brisel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading