INTERPOL UKLJUČEN U POTREAGU: Gde je nestala Vanja Gorčevska (14) iz Skoplja? Policija uzima snimke s kamera

Autor:

Svet

29.11.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Gorčevska (14) iz Skoplja nestala je pre tri dana, a u potragu za devojčicom koju traži ceo region, sada se uključio i Interpol, saopštio je MUP.

INTERPOL UKLJUČEN U POTREAGU:  Gde je nestala Vanja Gorčevska (14) iz Skoplja? Policija uzima snimke s kamera

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije


Devojčica u školu nikad nije stigla, a njen mobilni telefon poslednji put je lociran na Partizanski Odeji kod kafića Broz. Zaposleni u kafiću kažu da ništa nisu videli, ali da je policija uzela snimke sa njihovih kamera.

Na društvenim mrežama u celom regionu dele se Vanjine fotografije. Informacije o njenom nestanku objavljene su i na platformi "Pronađi me" koji je deo mreže "Amber Alert" u Evropi.


Intenzivna istraga i angažovanje društvenih mreža



Kako su saopštili iz tamošnjeg Ministarstva unutrašnjih poslova, intenzivno se radi na pronalasku devojčice. Svi bliski i dalji kontakti, kao i svi elektronski uređaji se proveravaju kako bi se došlo do neke informacije koja bi mogla da dovede do nestale devojčice.

"Osnovan je štab u Skoplju. Potpuno smo posvećeni pronalaženju devojčice. Takođe smo u stalnom kontaktu sa porodicom. Održan je niz razgovora sa bliskim ljudima i sa osobama za koje mislimo da je bila sa njima u kontaktu. Proveravaju se informacije, video materijali i preduzimaju se mere za rasvetljavanje slučaja", rekao je Toni Angelovski, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova.


Angažovanje građana u potrazi



U potragu za Vanjom uključili su se i građani, čak i članovi Lovačkog saveza. Kako navode iz policije, Vanja je visoka 175 centimetara i teška 58 kilograma. Ima tamno braon kosu, braon oči, nosi fiksnu protezu i ima mladež na desnoj strani lica. U trenutku nestanka na sebi je imala plavu bluzu, crnu jaknu, crne farmerke sa bočnim džepovima, i bele patike sa braon prugama. Devojčica je iz kuće izašla sa rancem, a kod sebe je imala iPhone.



Apel za pomoć



Ukoliko vidite negde ovu devojčicu, odmah pozovite MUP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading