Neverovatna ljubavna priča: Bosanac (49) i njegova partnerka (24) žive u skladnoj zajednici, imaju 12 dece, ali nijedno zajedničko! O čemu se radi?

Autor:

Svet

27.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suad (49) i Mersada (24) iz Bosne žive u neobičnoj, ali skladnoj zajednici već sedam meseci.

Neverovatna ljubavna priča: Bosanac (49) i njegova partnerka (24) žive u skladnoj zajednici, imaju 12 dece, ali nijedno zajedničko! O čemu se radi?

Foto: printskrin/tv krajina


Njihova ljubavna priča je izazvala veliku pažnju u regionu zbog njihove neobične razlike u godinama - čak 25 godina. Oni zajedno imaju ukupno 12 dece, ali nijedno zajedničko. Ipak, ističu da od prvog dana žive u slozi i da za svađu nema mesta u njihovom domu.

Suad je ostao sam sa desetoro dece nakon što mu je preminula supruga u januaru 2022. Sa druge strane, Mersada se razvela od muža nakon šest godina braka i ima dvoje mališana od 3 i 5 godina. Iako su njihove životne okolnosti bile teške, njihova ljubav je pobedila sve prepreke. Mersada se Suadu dopala na prvi pogled, a nakon osam dana veze je prešla da živi kod njega, i to bez znanja porodice.

Život bez struje



Suad i Mersada žive u doniranoj kući, ali još uvek nemaju priključak za struju. Oni se snalaze koristeći agregat za struju, a Suad ističe da kada ima novca, uzme gorivo za agregat, a kada nema, sedi u mraku. Ipak, ni teška finansijska situacija im ne pravi probleme, jer žive od dečijeg dodatka i trude se da obezbede bolje uslove za život svojoj porodici.
Republika

Foto: printskrin/tv krajina

Suad i Mersada

 


Sloga i ljubav



Iako su se na početku njihove veze suočavali sa nesuglasicama sa porodicom, tvrde da je sada sve u najboljem redu, te da su prihvatili odluku Mersade da živi sa Suadom. Mersada ističe da joj nije smetala ni finansijska situacija, te da se odlično slaže sa Suadovom decom, koja je zovu "mamom". Suad ističe da je između njih vlada samo sloga, kao i između dece i Mersade.


Planovi za budućnost



Suad i Mersada priželjkuju da im se pridruže i Mersadina deca iz prvog braka, kada se završi brakorazvodna parnica. Suad čak izjavljuje da ima u planu da ima još dece, bar dvoje u ime ljubavi. Iako se mnogi čude zbog razlike u godinama, ova neobična ljubavna priča pokazuje da ljubav nema granica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading