"SAD ĆEŠ ME ZAPAMTITI ZA CIJELI ŽIVOT"! Umalo tuča Dritana Abazovića i Nikole Zirojevića u crnogorskom parlamentu! SEDNICA PREKINUTA! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.11.2023

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incidentu je prethodilo Zirojevićevo obraćanje u kojem je on kazao da treba obezbediti lekove za poslanika koji urla u parlamentu.

"SAD ĆEŠ ME ZAPAMTITI ZA CIJELI ŽIVOT"! Umalo tuča Dritana Abazovića i Nikole Zirojevića u crnogorskom parlamentu! SEDNICA PREKINUTA! (VIDEO)

Foto: Printscreen

U Skupštini Crne Gore umalo je došlo do fizičkog sukoba poslanika Dritana Abazovića i Nikole Zirojevića.

Da incident ostane samo na verbalom sprečili su ostali poslanici posle čega je sednica i prekinuta. 


Incidentu je prethodilo Zirojevićevo obraćanje u kojem je on kazao da treba obezbediti lekove za poslanika koji urla u parlamentu.

Molim vas da se organizujemo, prvo bensedin, a nakon toga da mu se da "strepstils" (pastila za grlo) - rekao je Zirojević.

Burno je reagovao Abazović koji je kazao da će ga Zirojević "zapamtiti za cijeli život", nakon čega je predsednik parlamenta prekinuo sednicu.

Abazović je ranije tokom obraćanja u parlamentu govorio povišenim tonom, zbog kako je istakao, "važnosti onoga što govori".

Kako je sve izgledalo pogledajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading