SRPKINJA (21) MEĐU KRVAVIM BANDAMA U HRVATSKOJ: Mučili žrtvu i terali je na prosjačenje, užas nakon njenog bekstva!

Autor:

Svet

17.11.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagrebačka policija je podnela prijavu protiv dvojice muškaraca starosti 20 i 51 godinu, kao i 21-godišnje državljanku Srbije, zbog sumnje da su primorali 59-godišnju hrvatsku državljanku na prosjačenje na Kvaternikovom trgu u Zagrebu.

SRPKINJA (21) MEĐU KRVAVIM BANDAMA U HRVATSKOJ: Mučili žrtvu i terali je na prosjačenje, užas nakon njenog bekstva!

Foto: Shutterstock

 Prema navodima policije, 20-godišnjak je u saradnji sa članovima svoje porodice, 51-godišnjakom i 21-godišnjakinjom, obećao 59-godišnjakinji posao u Hrvatskoj, ali je umesto toga primorao da za njih prosjači i čisti. Terali su je da radi i tukli je ukoliko ne bi ispunjavala njihove zahteve.

Trojac je 59-godišnjakinju, koja je u septembru prošle godine doputovala u Hrvatsku, smestio u kuću u Pisarovini i oduzeo joj lične isprave, a potom je naterali da prosjači kako bi navodno platila troškove smeštaja i ostale potrepštine. Prema navodima policije, 51-godišnjak je svakodnevno vozio 59-godišnjakinju do Kvaternikovog trga u Zagrebu, gde je ona prosjačila novac od prolaznika i predavala ga 20-godišnjaku.

Međutim, kada je jednom prilikom isprosila manji novac od očekivanog, 20-godišnjak ju je fizički napao, dok ju je 21-godišnjakinja udarila nogom u telo. Takođe, prisiljavali su je i da čisti kuću, a nisu joj dozvoljavali ni odlazak kod lekara iako je bila u lošem zdravstvenom stanju.


Policija ističe da je trojac zloupotrebio tešku situaciju u kojoj se nalazila 59-godišnjakinja, koja je bila u zavisnosti od njih kao članova svoje porodice. Kada je u oktobru ove godine uspela da pobegne od nasilnog trojca, osumnjičenici su je pronašli u kući njenog poznanika u Dubravi i ponovo pokušali da je nateraju da prosjači. Kada je odbila, 20-godišnjak i 21-godišnjakinja su je ugurali u gepek automobila, ali je ona uspela da pobegne i skloni se u kuću svog poznanika. Nakon toga, nasilnici su se udaljili.

Nakon sprovedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predati pritvorskom nadzorniku. Policija je istakla da je ovo samo jedan od slučajeva u kojima se zloupotrebljava teška situacija u kojoj se nalaze osobe koje su u zavisnosti od drugih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading