UHAPŠEN TERORISTA SA INTERPOLOVE POTERNICE U BOSNI: Pronađen u migrantskom kampu!

Autor:

Svet

15.11.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U migrantskom kampu u Blažuju uhapšen je 42-godišnji Alžirac, za kojim je prošle godine raspisana poternica preko Interpola zbog sumnje da je bio pripadnik jedne terorističke organizacije u svetu, saznaje sarajevski portal Klis (Klix.ba).

UHAPŠEN TERORISTA SA INTERPOLOVE POTERNICE U BOSNI: Pronađen u migrantskom kampu!

Foto: Profimedia

Policija BiH

 N.B., koji je uhapšen, bio je na listi osoba koje se povezuju sa terorističkim grupama, a za njim su tragale policijske snage širom sveta.

Kako se navodi u izveštaju, hapšenje Alžirca N.B. izvršili su pripadnici Policijske uprave Ilidža i Sektora za policijsku podršku Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. On je bio smešten u migrantskom kampu u Blažuju, gde je boravio sa stotinama drugih migranata.

Prema nezvaničnim informacijama, N.B. se nalazio na listi osoba za koje se sumnja da su povezane sa terorističkim organizacijama, a u njegovom lociranju i identifikaciji učestvovala je i Direkcija za koordinaciju policijskih tela Bosne i Hercegovine.

Uhapšeni Alžirac je, prema navodima, bio povezan sa jednom terorističkom organizacijom, čije ime nije precizirano, a koja je aktivna širom sveta. On je uhapšen na osnovu poternice koju je za njim raspisao Interpol, a koja je bila aktivna od prošle godine.

Kako se navodi u izveštaju, N.B. je uhapšen u okviru akcije hapšenja osoba koje se povezuju sa terorističkim grupama, a koja je sprovedena u saradnji sa drugim policijskim telima i organizacijama širom sveta. On je prebačen u zatvor u Sarajevu, gde će biti zadržan do daljnjeg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading