"PACIJENTU SPRŽEN JEDNJAK"! Više osoba se otrovalo sokom i mineralnom vodom poznatog brenda!

Autor:

Svet

07.11.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putem društvenih mreža sinoć su se počele širiti poruke koje su uznemirile građane Hrvatske. U njima se upozorava da ne konzumiraju sokove i vode koje proizvodi jedan poznati brend, ali ime tog brenda nije navedeno.

"PACIJENTU SPRŽEN JEDNJAK"! Više osoba se otrovalo sokom i mineralnom vodom poznatog brenda!

Foto: youtube/Emergency München

Nije potvrđeno da li su ove poruke istinite ili ne, ali zabrinuti građani su se obratili policiji, proizvođaču i riječkoj bolnici. 

U porukama se navodi da su zabilježena dva slučaja trovanja mineralnom vodom kod dva mlada pacijenta. Međutim, nije navedeno u kojim gradovima se to desilo.

KBC Rijeka je objavila da je primljena jedna osoba pod sumnjom na hemijsku povredu jednjaka.

Njen trenutni medicinski status je stabilan, a dijagnostičko-terapijski postupci su u toku. Ustanova je odmah prijavila ovaj slučaj nadležnim istražnim organima.

KBC Rijeka je pozvala sve građane koji imaju dodatne informacije u vezi sa ovim slučajem da se obrate policiji. Takođe, građani su pozvani da ne šire neproverene informacije i da se obrate nadležnim institucijama za tačne informacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading