HRVAT POGINUO U POJASU GAZE!? Strašna vest stigla u Zagreb!

Autor:

Svet

03.11.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordan Grlić Radman se zahvalio ambasadoru Hrvatske u Egiptu, koji je sa svojim timom uspešno organizovao evakuaciju svih hrvatskih državljana koji su odlučili da napuste ratom zahvaćeno područje.

HRVAT POGINUO U POJASU GAZE!? Strašna vest stigla u Zagreb!

Foto: youtube.com/al jazeera

Šef hrvatske diplomatije Gordan Grlić Radman danas je saopštio da je jedan državljanin Hrvatske, čije ime još uvek nije saopštno, poginuo u sukobima u Pojasu Gaze. On je istakao da se radi o još nepotvrđenoj informaciji.

- Nažalost, navodno je jedna osoba poginula, ali to još moramo da potvrdimo - rekao je Grlić Radman, dodajući da je ovo još jedan od teških momenata koje Hrvatska prolazi u poslednje vreme.

Ambasador Hrvatske u Egiptu izjavio je juče da su ostali državljani Hrvatske evakuisani iz Gaze, osim ove žene koja je samoinicijativno odustala od odlaska. On je naglasio da su svi hrvatski državljani bili bezbedno smešteni u hotelu u Kairu i da će im biti organizovan povratak u Hrvatsku.

Gordan Grlić Radman se zahvalio ambasadoru Hrvatske u Egiptu, koji je sa svojim timom uspešno organizovao evakuaciju svih hrvatskih državljana koji su odlučili da napuste ratom zahvaćeno područje.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading