KUHINJSKIM NOŽEM HTEO ŽENI DA PREREŽE GRKLJAN! Stravičan pokušaj ubistva na Korčuli - staklom pokušao da joj iseče ruke?!

Autor:

Svet

30.10.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim povreda nanetih ženi, osumnjičeni je takođe razbio stakleni predmet, uzrokujući povrede na svom ručnom zglobu.

KUHINJSKIM NOŽEM HTEO ŽENI DA PREREŽE GRKLJAN! Stravičan pokušaj ubistva na Korčuli - staklom pokušao da joj iseče ruke?!

Foto: Printskrin/Youtube/Večernji list, Pixabay.com

Juče, u poslepodnevnim časovima, došlo je do incidenta u porodičnoj kući na ostrvu Korčula, kada je 41-godišnji hrvatski državljanin osumnjičen za pokušaj ubistva svoje 71-godišnje životne partnerke. Nakon žučne verbalne svađe, osumnjičeni je upotrebio kuhinjski nož kako bi naneo povrede ženi, koje su se uglavnom koncentrisale na vilicu i vrat.

Osim povreda nanetih ženi, osumnjičeni je takođe razbio stakleni predmet, uzrokujući povrede na svom ručnom zglobu. Obe žene su nakon incidenta zatražile medicinsku pomoć, gde su im lekari konstatovali lakše telesne povrede.

Povređena žena je puštena na kućnu negu, dok je osumnjičena smeštena u bolnicu na ostrvu Korčula kako bi se lečila od svojih povreda. Po završetku hospitalizacije, osumnjičena će biti podvrgnuta kriminalističkom istraživanju. Počiniocu se trenutno stavlja na teret krivično delo pokušaja ubistva.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading