SKANDAL! Policajac van dužnosti izazvao tešku saobraćajnu nesreću - u krvi imao 1,65 promila, vozio auto od 150.000 evra

Autor:

Svet

25.10.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetog oktobra, Policijska uprava brodsko-posavske izvestila je o saobraćajnoj nesreći na auto-putu A3 kod Slavonskog Broda.

SKANDAL! Policajac van dužnosti izazvao tešku saobraćajnu nesreću - u krvi imao 1,65 promila, vozio auto od 150.000 evra

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

Nesreću je izazvao 40-godišnji vozač, koji je bio policajac i nije držao dovoljan razmak na putu. Zbog toga je udario u automobil kojim je upravljao 60-godišnji državljanin Srbije, nakon čega su oba automobila sletela sa puta.

Policajac koji je izazvao nesreću bio je u svom privatnom Audiju RS7, vrednom između 150.000 i 190.000 evra. Sa njim u automobilu bio je još jedan policajac, ali nisu bili na dužnosti.

Policija je objavila da je vozač koji je izazvao nesreću imao 1,65 promila alkohola u krvi. Uzorci su poslati na analizu da bi se utvrdilo da li je bio pod uticajem opojnih sredstava. Policajci iz Audija RS7 i 60-godišnji državljanin Srbije su teško povređeni u nesreći.

Novinari hrvatskog sajta poslali su upit Policijskoj upravi vukovarsko-sremskoj da li je pokrenut postupak protiv policajca koji je pijan izazvao nesreću i ako jeste, kakav postupak.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading