ZARADA KAO IZ BAJKE: Salih otkriva tajnu - ova biljka donosi milione! Na deset ari zarada NEVEROVATNA! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.10.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Salih Đelilović, hrabri poljoprivrednik iz Srednje Bosne, predstavlja pravi primer odlučnosti i uspeha u svetu poljoprivrede. Iako ima 72 godine, Salih poseduje neizmernu energiju i strast prema životu.

ZARADA KAO IZ BAJKE: Salih otkriva tajnu - ova biljka donosi milione! Na deset ari zarada NEVEROVATNA! (VIDEO)

Foto: Printscreeen Youtube Srednja Bosna Danas

Na svom imanju, on uzgaja različite biljke, ali posebnu pažnju posvećuje šipurku, biljci koja je često zanemarena uprkos svojim brojnim zdravstvenim blagodetima.

Šipurak, poznat i kao šipak, pasja ruža ili divlja ruža, je žbunasta biljka koja pripada porodici ruža. Salih je prepoznao potencijal ove biljke i odlučio da je uzgaja u velikim količinama. Preko 20 sorti šipurka uspeva u našim krajevima, a on je uspeo da pronađe način kako da iskoristi njen plod na najbolji mogući način, navodi portal Srednja Bosna danas.

Salih nije štedeo reči dok je objašnjavao koliko je šipurak vredan. Sa oduševljenjem je podelio svoje saznanje o uzgajanju ove biljke i pokazao kako se može ostvariti značajna zarada. Ove godine, njegov šipurak je bio izuzetno kvalitetan, bez ikakvih oštećenja. Salih smatra da je taj uspeh postigao zahvaljujući pažljivoj nezi i brizi o biljkama, dozvoljavajući kokoškama da se slobodno kreću po imanju, pomažući u održavanju prirodne ravnoteže.

Kroz jednostavne računske operacije, Salih je demonstrirao koliko može da zaradi od uzgajanja šipurka. Na samo 10 ari zemlje, moguće je dobiti čak 600 kilograma ploda. Sa cenom od 30 maraka po kilogramu, to znači zaradu od 18.000 maraka ili oko 9.000 evra. Ovaj impresivan primer Salihove uspešnosti nije samo priča o finansijskom uspehu, već i o ljubavi prema prirodi i jednostavnom životu.

Osim materijalne dobiti, Salih uživa u lepoti prirode koja ga okružuje. Njegovo imanje je mesto gde se mir i čist vazduh spajaju, pružajući mu unutrašnji spokoj i sreću. Njegova priča je podsećanje na važnost rada sa prirodom, slušanja njenih signala i ceneći blagoslove koje nam ona pruža. Salih Đelilović nije samo poljoprivrednik; on je inspiracija i primer kako jedna mala biljka može doneti veliku sreću i obilje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading