TROJICA PALA ZBOG KOPANJA TUNELA ISPOD SUDA U PODGORCI! Nova hapšenja zbog velike afere koja potresa Crnu Goru!

Autor:

Svet

13.10.2023

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ispitivanja u podgoričkoj policiji sinoć, Marijan Vuljaj, Ivica Piperović i Nikola Milačić su uhapšeni zbog sumnje da su povezani s pljačkom depoa Višeg suda. M.A. je pušten nakon ispitivanja jer nije utvrđeno da je član iste kriminalne grupe.

TROJICA PALA ZBOG KOPANJA TUNELA ISPOD SUDA U PODGORCI! Nova hapšenja zbog velike afere koja potresa Crnu Goru!

Foto: Vlada Crne Gore/R.Koprivica

Prokopan tunel

Ova trojica su privedena nakon što je policija juče popodne uhapsila Katarinu Baćović koja je bila u besktvu.

Osnovno državno tužilaštvo optužuje Nikolu Milačića i Ivicu Piperovića za krivično delo zločinačkog udruživanja i teške krađe, jer se veruje da su direktno učestvovali u iskopavanju tajnog tunela od podruma zgrade do depoa Višeg suda u Podgorici.

Marjan Vuljaj se tereti za krivično djelo pomaganja počinitelju nakon izvršenja krivičnog dela, jer su tužitelji u dosadašnjem delu istrage otkrili da je iznajmio stan u Gradskoj četvrti Katarini Baćović, gde se ona skrivala od septembra 11. godine, kada je otkriven tajni prolaz u centru grada.

Za sada se Vuljaj ne dovodi u vezu s drugim kriminalnim udruženjima i osobama koje se sumnjiče za iskopavanje tunela, krađu oružja i prisvajanje predmeta iz depoa Višeg suda, pišu Vijesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading