"POČELI I OVI IZ EVROPSKE UNIJE DA KRADU IZ MANASTIRA!" Sraman potez turiste Crnu Goru digao NA NOGE - ukrala novac iz dobrovoljnog priloga! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.10.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcije na društvenim mrežama bile su raznolike.

"POČELI I OVI IZ EVROPSKE UNIJE DA KRADU IZ MANASTIRA!" Sraman potez turiste Crnu Goru digao NA NOGE - ukrala novac iz dobrovoljnog priloga! (VIDEO)

Foto: Printscreen/twitter.com/beraneonline

U neobičnom incidentu koji se dogodio na crnogorskoj obali, jedna francuska turistkinja postala je predmet kontroverze nakon što je uhvaćena na kameri kako uzima novac iz posude namenjene onima u potrebi. Video snimak ovog incidenta brzo je postao viralan, a reakcije javnosti su mešane.

Turistkinja, čije ime nije otkriveno, došla je iz Francuske kako bi posetila prelepe peščane plaže i slikovite pejzaže Crne Gore. Međutim, umesto uživanja u prirodnim lepotama, postala je glavna tema razgovora zbog svojih postupaka.

 

 

Snimak koji je postao viralan prikazuje turistkinju kako uzima novac iz posude koja je postavljena za one koji su u potrebi. Ovaj nepristojan postupak ostavio je prolaznike u šoku, a mnogi su izrazili svoje ogorčenje i bes prema ponašanju ove žene.

Reakcije na društvenim mrežama bile su raznolike. Dok su neki sugerišu da bi turistkinja mogla uzeti samo kusur, drugi su izrazili nevericu da osoba iz Evropske unije može sebi dozvoliti ovakvo ponašanje. Komentari ispod snimka odražavaju te različite stavove, sa sugestijama da bi mogla biti reč o nesporazumu ili nespretnom postupku.

Jedan od komentara na društvenim mrežama čak je uporedio ovaj incident sa situacijom iz poznatog filma "Tito i ja", ukazujući na moguće posledice za turistkinju zbog njenih postupaka.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading