SKANDAL U ŠKOLI: Direktorka izvređala majku pred roditeljima na roditeljskom sastanku

Autor:

Svet

22.09.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U osnovnoj školi "Branislav Nušić" u Srpskim Toplicama, dogodio se skandal koji je ostavio majku u šoku i rezultirao njenim odlaskom u hitnu službu, dok direktorka škole, Dragana Stjepanović, tvrdi da nije učinila ništa pogrešno i negira optužbe.

SKANDAL U ŠKOLI: Direktorka izvređala majku pred roditeljima na roditeljskom sastanku

Foto: RTS/printscreen

Prema izveštaju portala Aloonline.ba, incident se dogodio tokom roditeljskog sastanka održanog u ponedeljak. Na sastanku su prisustvovali roditelji, učiteljice i direktorka škole, gde je eskalirala neprijatna situacija.

Majka čije ime nećemo objaviti radi zaštite privatnosti, ispričala je da je tokom sastanka direktorka Stjepanović javno izvređala nju i njeno dete, tvrdeći da dete smrdi. Ovaj incident je ostavio majku u potpunom šoku, a ona je, prema izjavama, nakon toga završila u hitnoj službi radi medicinske pomoći.

Direktorka škole, Dragana Stjepanović, međutim, negira optužbe i tvrdi da nije učinila ništa pogrešno. Pored toga, nije pružila dodatne informacije o situaciji, a ovaj incident ostavlja mnoga pitanja bez odgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading