PREVARILI CELU HRVATSKU: Par slagao da mu hitno treba novac! Čak je i selektor “vatrenih” dao pare, a onda je usledio BRUTALNI PREOKRET

Autor:

Svet

17.09.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Hrvatskoj je podignuta optužnica protiv Roberta Matalina (37) i njegove devojke Doris Gregorine (22), zbog navodne prevare

PREVARILI CELU HRVATSKU: Par slagao da mu hitno treba novac! Čak je i selektor “vatrenih” dao pare, a onda je usledio BRUTALNI PREOKRET

Foto: youtube printscreen

Robert i Doris su 2018. godine, gle slučajnosti baš kada je hrvatska fudbalska reprezentacija osvojila srebro na Mundijalu, rešili da prevare narod tako što će im lansirati priču kako momak boluje od leukemije.

Doris je krenula sa kampanjom po medijima i društvenim mrežama.

Priča je toliko uzela maha da su se ujedinili čak i fudbaleri Hrvatske, osokoljeni uspehom na SP u Rusiji, te su neki od njih davali novac, uključujući i selektora Zlatka Dalića, koji je odvojio deo para za Robertovo “lečenje”.

Robert i Doris su za to vreme uredno prikupljali novac (oko 35.000 evra) iz “humanitarne akcije” da bi između ostalog kupili i automobil, Radio Sarajevo.

Prevaru je sasvim slučajno otkrio radnik opštine na kojoj je par prijavljen. On je primetio par kako na benzinskoj pumpi sipa gorivo u novi automobile marke Volkswagen Golf 7.

Znajući da su u tugaljivoj priči govorili da su oboje nezaposleni, on je prijavio par i klupko se odmotalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading