PROVALNICI HARAJU GRADOM, POLICIJA APELOVALA! Ostavljaju znakove, evo KAKO da ih prepoznate i reagujete!

Autor:

Svet

15.09.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose mediji, znaci su mali, gotovo neprimetni.

PROVALNICI HARAJU GRADOM, POLICIJA APELOVALA! Ostavljaju znakove, evo KAKO da ih prepoznate i reagujete!

Foto: shutterstock

Pljačkaš

Na vratima stanova u zagrebačkim zgradama osvanuli su misteriozni natpisi koji su izazvali nemir među građanima. Sumnja se da je reč o snalažljivim i proračunatim provalnicima, a policija apeluje da ih žitelji Zagreba ne brišu - već prijave.

- Dragi stanari, po komšiluku lutaju provalnici koji ostavljaju znake plus ili minus kada ste ili niste kod kuće. Pazite! - piše na oglasnoj tabli zgrade u kojoj su misteriozni simboli prvo primećeni.

Kako prenose zagrebački mediji, znaci su mali, gotovo neprimetni. Obično se ostavljaju blizu vrata ili zvona stanova. Zagrebačka policija apeluje na ljude da takve oznake ne brišu, već da ih prijave policiji kako bi im pomogla u otkrivanju i hvatanju provalnika.

- Primetili smo pre oko dve nedelje, u razgovoru sa komšijama, shvatili da su se ovakvi znakovi pojavljivali po stanovima tokom celog leta. Stavili smo obaveštenje na oglasnu tablu kako bi komšije bile upoznate sa situacijom i pratile situaciju oko zgrade - rekla je stanarka Lucija Tuveg Pejak, prenose zagrebački mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading