STAVIO MU NOŽ POD GRLO I OTEO NOVAC! Zastrašujuće RAZBOJNIŠTVO u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla - NIŠTA IM NIJE SVETO

Autor:

Svet

03.09.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident je prijavljen policiji, koja traga za počiniteljem.

STAVIO MU NOŽ POD GRLO I OTEO NOVAC! Zastrašujuće RAZBOJNIŠTVO u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla - NIŠTA IM NIJE SVETO

Foto: youtube.com/AVAZ TV

Policija BiH na terenu

U župi svetog Petra i Pavla u Kaknju sinoć se dogodila ozbiljna situacija, kada je maskirani razbojnik upao u prostorije župne kuće, vezao velečasnog Žarka Vujicu i uz pretnju nožem oteo mu novac i zlatni nakit.

Naime, maskirani razbojnik je upao u prostorije župne kuće. Velečasni Žarko Vujica, župnik Crkve svetog Petra i Pavla, je vezan i zaplašen nožem.

Razbojnik je oteo novac i zlatni nakit. Incident je prijavljen policiji, koja traga za počiniteljem.

Elvedin Fišek, portparol MUP Zeničko-dobojskog kantona, potvrdio je incident i rekao da su u toku istražne radnje kako bi se utvrdile okolnosti zločina.

- U 21:05 sati Policijskoj stanici Kakanj prijavljeno je izvršenje krivičnog dela razbojništva počinjenog na štetu župnika Crkve svetog Petra i Pavla u ulici Mehmeda Skopljaka pri čemu je od strane jednog lica uz pretnju nožem otuđen određen iznos novca i zlatni nakit. Uviđaj su izvršili pripadnici Sektora kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko–dobojskog kantona - kazao je Fišek.

Župnik Žarko Vujica je potvrdio incident i izjavio da je još u šoku zbog situacije.

Ovo je ozbiljan događaj i nadamo se da će policija brzo identificirati i uhvatiti počinitelja te da će župnik biti u redu nakon traumatičnog iskustva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading