NAPADNUT DRITAN ABAZOVIĆ! Obezbeđenje moralo da baca suzavac! Evo u kakvom je stanju!

Autor:

Svet

21.08.2023

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bačen je suzavac, a Abazović je evakuisan. On je dobro i nije povređen.

NAPADNUT DRITAN ABAZOVIĆ! Obezbeđenje moralo da baca suzavac! Evo u kakvom je stanju!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Dritan Abazović

Dritan Abazović, premijer tehničke Vlade Crne Gore, napadnut je noćas u diskoteci u Budvi, saznaje Kurir!

Izvor navodi da je do meteža, haosa i napada na Abazovića došlo tokom nastupa Dina Merlina i diskoteci Top Hil, koja se nalazi na vrhu Topliša u Budvi.

- Dritan je bio na nastupu Merlina, kada je jedan od posetilaca pokušao da mu priđe i napadne ga. Izneo je salvu uvreda, a potom pokušao da mu priđe - navodi reporter Kurira sa lica mesta.

Došlo je do haosa i meteža. Obezbeđenje tehničkog premijera je munjevito reagovalo.

Bačen je suzavac, a Abazović je evakuisan. On je dobro i nije povređen. U toku je istraga lokalne policije koja preduzima sve mere na identifikaciji i procesuiranju učesnika napada!

Podsećamo, Abazoviću su nedavno tokom vožnje otkazale kočnice na državnom "mercedesu". Policija je tad izdala saopštenje u kom se kaže da u ovom slučaju nema govora o atentatu, već da je kočioni sistem otkazao zbog starosti automobila.

Kočioni sistem na službenom vozilu potpuno je prestao da radi dok je Dritan Abazović bio na Obzovici, pedesetak metara pre velike nizbrdice. Incident se desio 31. jula, a Abazović je u tom trenutku išao u službenu posetu Tivtu. Prema nezvaničnim informacijama, u automobilu - na komandnoj tabli, nije bilo nikakvih upozorenja.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading