USRED AVGUSTA UŽIVALI U ZIMSKIM ČAROLIJAMA Šok fotografija iz Bijelog Polja: Deda u papučama, DECA NA SANKAMA!

Autor:

Svet

20.08.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stariji muškarac u šortsu, majici i papučama uslikan je kako vuče dvoje dece na sankama preko traga koji je za sobom ostavio grad, koji je uništio useve u ovoj crnogorskoj opštini.

USRED AVGUSTA UŽIVALI U ZIMSKIM ČAROLIJAMA Šok fotografija iz Bijelog Polja: Deda u papučama, DECA NA SANKAMA!

Foto: Facebook/Bijelo Polje online/Printscreen

Sever Crne Gore u subotu je pogodilo jako nevreme i napravilo mnogo štete poljoprivrednicima, posebno u Opštini Bijelo Polje. Međutim, jedna slika upravo iz ovog kraja postala je pravi hit na društvenim mrežama.

Na slici se vidi stariji muškarac u šortsu, majici i papučama kako vuče dvoje dece na sankama preko traga koji je za sobom ostavio grad, koji je uništio useve u ovoj crnogorskoj opštini.

"Grad je uništio useve u Tomaševu, Ravnoj Rijeci, Ribarevinama, Zatonu…Šteta je ogromna. Sankanje usred avgusta na nanosima grada, zabeleženo je nadomak Bijelog Polja", prenosi lokalni mediji.

Ispod objave ređali su se brojni komentari.

"Nije ni čuda, ja se sjećam da je moja pokojna baka pričala daje na današnji dan1953. godine pao snijeg do čolanjka!!!", "Šorc i snijeg", "Mašala snijeg u avgustu sve ide đe ne treba", samo su neki od njih.

Nevreme je pogodilo celo područje severa Crne Gore, ali, osim Bijelog Polja zasad nema vesti o mogućoj šteti na usevima u drugim opštinama.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading