LUDILO MOZGA! Hrvatski političar, koji je PREMLATIO ŽENU, došao na dodelu nagrada ŽENAMA!? Bez imalo skrupula se pravda: "PA, ONA JE MENE PRVA"!

Autor:

Svet

15.08.2023

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Normalno da me vređa, to nije normalno. Mislim kud je otišla naša država, on je još i dalje na tom mestu. Mislim to mi nije jasno. I dodeljuje nagrade. I to ženama, rekla je pretučena vlasnica kafića.

LUDILO MOZGA! Hrvatski političar, koji je PREMLATIO ŽENU, došao  na dodelu nagrada ŽENAMA!? Bez imalo skrupula se pravda: "PA, ONA JE MENE PRVA"!

Foto: Youtube/RTL, /severin.hr

Žarko Žgela, snimljen kako mlati vlasnicu kafića, za što je prvo dobio tek prekršajnu prijavu, bio je na dodeli EU novca ženama. Kaže kako ne pomišlja da da ostavku i sramno se pravda:

- Ona je mene prva.

S obzirom da nije bio na poslu, "lokalni šerif" za RTL Direkt je preko poziva rekao da nije kriv i da je bio izazvan.

Direkt: Je l' mislite da bi trebali dati ostavku zbog te snimke?

Žgela: Zašto bih ja dao ostavku?

Direkt: Pa istukli ste ženu pred kamerom, zato mislim!

Republika

Foto: Youtube/RTL

Žarko Žgela bije ženu

 

Žgela: Ona je mene udarila, nisam ja nju! Onda sam kasnije ja nju.

Direkt: Nakon svega vi ne smatrate da bi bilo moralno da date ostavku?

Žgela: Ah, ne!

Samo par nedelja nakon što je jednu davio i premlatio, načelnik je došao na dodelu evropskih sredstava za zapošljavanje - ženama, u sklopu programa Zaželi. Da farsa bude veća, od tri načelnika opština, na fotografijama dodele evropskog novca, nije navedeno jedino njegovo ime.

Vlasnica kafića koju je pretukao je zgrožena.

- Normalno da me vređa, to nije normalno. Mislim kud je otišla naša država, on je još i dalje na tom mestu. Mislim to mi nije jasno. I dodeljuje nagrade. I to ženama - rekla je.

Ni u tome prozvani načelnik kojem preti zatvor, a koji ni ne pomišlja na ostavku, ne vidi u ništa sporno. Tek nakon mesec dana nakon što je pretukao vlasnicu lokalnog kafića i zgražanja javnosti podignuta je optužnica zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

(Republika/24sata.hr)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading