DESET MLADIH RUKOMETAŠA NESTALO U RIJECI! Hrvatska policija na nogama! OBJAVLJENE I NJIHOVE SLIKE!

Autor:

Svet

10.08.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema dosadašnjim saznanjima, reč je o deset mlađih muških osoba rođenih 2006. godine koji su se juče oko 15.30 sati udaljili u nepoznatom pravcu iz prostora riječkog studentskog centra, gde su bili smešteni za vreme trajanja prvenstva, naveli su iz policije.

DESET MLADIH RUKOMETAŠA NESTALO U RIJECI! Hrvatska policija na nogama! OBJAVLJENE I NJIHOVE SLIKE!

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

Deset rukometaša iz Burundija starih 17 godina nestalo je u Rijeci.

Kako su saopštili iz PU primorsko-goranske, nestali su učesnici svetskog rukometnog kadetskog prvenstva koje se od 2. do 13. avgusta održava u nekoliko hrvarskih gradova, između ostalih i u Rijeci, prenosi Jutarnji list.

Republika

Foto: NESTALI.HR

Rukometaši Burundija nestali u Hrvatskoj

 

- Prema dosadašnjim saznanjima, reč je o deset mlađih muških osoba rođenih 2006. godine koji su se juče oko 15.30 sati udaljili u nepoznatom pravcu iz prostora riječkog studentskog centra, gde su bili smešteni za vreme trajanja prvenstva - naveli su iz policije.

Dodali su i da ne odgovaraju nikome na telefonske pozive te da je "u toku preduzimanje mera i radnji u cilju pronalaska nestalih osoba", kao i utvrđivanje svih relevantnih činjenica i okolnosti njihovog nestanka.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading